×
Helftheuvelpassage 260
5224 AR ’s-Hertogenbosch

Supervlaai Den Bosch bezorgt de lekkerste taarten bij jou thuis!

Een zeer ruim assortiment aan taarten en gebakjes, vers bij u thuis bezorgd. Op alle (taart)punten de beste van Den Bosch en omstreken. De vlaaien zijn echt super! Bekijk hieronder ons ruime aanbod: 

Supervlaai Den Bosch maakt uw bedrijfsfeest, familiefeest of verjaardag helemaal compleet met de lekkerste vlaaien en gebakjes. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Waar bezorgen wij?

Wij bezorgen de beste taarten en gebakjes in Den Bosch en omliggende gemeentes. Zo heeft u altijd een top vlaai in de buurt! Tussen 9 uur en 11 uur ‘s ochtends bezorgen wij bij u aan de deur. In overleg bezorgen wij ook op andere tijdstippen, zodat u op elk moment kan genieten van super vlaaien en gebakjes in Den Bosch en omstreken. Bekijk hier het hele assortiment.

Taarten, vlaaien en gebakjes van Houwensvlaai

Wij kiezen alleen kwaliteit. Daarom is onze keuze gevallen op houwensvlaai. Zij staan bekend om de beste kwaliteit taarten. En Supervlaai Den Bosch maakt en verkoopt alleen het beste. U bent verzekerd van de crème de la crème onder de taarten! Van abrikozenvlaai tot slagroomtaarten, van chocoladebollen tot appelflappen.

Niet alleen vlaaien en taarten

Supervlaai Den Bosch bezorgt niet alleen vlaaien en taarten, maar ook: 

En nog veel meer. Het hele assortiment gebakjes vindt u hier.

Bekijk ook eens onze koffie- en broodjescorner 

Wij bezorgen niet alleen in Den Bosch en omstreken, maar wij hebben ook nog eens een fijne koffie- en broodjes corner! Kom gezellig langs voor een cappuccino met een Bossche Bol of een koffie met nogatientje. Toch meer zin in hartige trek? Wij beleggen heerlijke broodjes voor u! Of wat denkt u van een Brabants worstenbroodje of een kaasbroodje? Kom gezellig langs bij ons op de Helftheuvelpassage of klik hier!

 

Bezorgen
thuis of op het werk
Elke dag vers
dageijks dagvers geleverd
Voor 12 uur besteld
is morgen in huis
Copyright Supervlaai Nederland